Hva er god Web Design?

Når det kommer til god web-design, er det noen viktige punkter som virkelig kan gjøre nettstedet ditt skiller seg ut. Hvis du vet hvordan du setter opp ditt nettsted før du begynner, kan du virkelig være en fordel fremfor konkurrentene. Her er noen tips du bør huske på når du får klar til å sette opp nettstedets design.

Eye Appeal

Jo mer du kan lede betrakterens øyne til de punktene på din nettside du vil ha mest mulig oppmerksomhet, jo bedre du er på å få besøkende til kjøpere. Du ønsker å bruke en solid kombinasjon av farger, kontrast, iøynefallende elementer, og plassering av de ulike alternativene.Jo mer du kan peke ut hva de fleste seerne ville komme til nettstedet ditt for, jo raskere vil de være i stand til å se at du har det de ønsker og holde dem interessert i nettstedet ditt.

Lag ditt Alternativer lett å finne

Hvis du kommer til å tilby ulike alternativer til seerne, vil du sørge for at de kan lett komme dit. Når seerne må klikke på flere sider for å få til det de ønsker, er det ofte kommer til å få dem til å gå andre steder som er lettere å navigere. Gjøre nettstedet ditt grei og enkel å bruke hvis du vil at folk skal ikke bare bruke det en gang, men kommer tilbake til det igjen i fremtiden.

Bruke mellomrom riktig

Det er viktig å ikke ha nettstedet ditt så opptatt at folk åpner den, se hva som er der, og umiddelbart klikk på tilbake-knappen. Du ønsker å være i stand til å la noen åpen plass slik at nettstedet ditt vises organisert og ryddig. Bruke noen blokker av åpen plass eller kolonner for å hjelpe øyet enkelt reise fra toppen til bunnen av hver av sidene dine i stedet for å blokkere hvordan øyet naturlig ville reise.

Bruk Fonts Hensiktsmessig

Du ikke bare vil være sikker på at du bruker en font som er lett å lese, men en som også kommer til å være tiltalende for øyet. Hvis du bruker script fonter som er super krøllete, kan det være vanskelig for folk å lese hva du prøver å si. Det samme gjelder hvis du bruker super liten skrift som er vanskelig for noen mennesker å lese. Velg en font (eller et sett av fonter) som appellerer til nettstedet ditt, og en størrelse som gjør det enkelt for målgruppen til å være i stand til å se og lese.

Sett deg selv i brukerenes sko

Lat som du er en potensiell kunde og se på nettstedet ditt objektivt. Skal du liker det du ser? Er det kommer til å holde deg som ønsker å finne ut mer eller går det å forlate deg forvirret og usikker på hva dette området har å tilby? Ikke les hva du forventer å være der, men i stedet, kan du lese hva som faktisk er på skjermen-ut høyt hvis du må. På den måten kan du sørge for at den leser godt, er fornuftig, og gir seerne den informasjonen de ville komme til nettstedet ditt for å finne.Skulle du komme over noen problemer, fikse dem opp før du setter ditt nettsted leve for publikum og sørg for at du tilbyr den beste Internett-opplevelsen du muligens kan.

Sette opp din webdesign for suksess kan være utrolig enkelt hvis du vet hvordan. Bare pass på at du ikke prøver å overfylle nettstedet ditt, og du bruker hver av sine alternativer effektivt. Jo mer du kan appellere til de som skulle komme til nettstedet ditt fra starten, jo bedre sjansene dine er på å være i stand til å holde dem kommer tilbake for mer.