Vurderinger ved design

Det er mange ting som web-designere må huske på når du oppretter en ny nettside eller omstrukturere en gammel en. Du må sørge for at området er rettet mot de riktige menneskene, gjør at nettstedet ditt for å rangere opp riktig, og fungerer på en god måte som gjør at de besøkende nyte hva du har å tilby. Hvis du ikke holde disse tingene i tankene, er du sannsynligvis kommer til å miste besøkende når de kunne ha blitt kunder.

Publikums

Spør deg selv som du har tenkt å nå gjennom hjemmesiden din, og imøtekomme din design og innhold til denne gruppen. Sørg for at du ser på stedet så objektivt som mulig og forestille seg hva informasjon som gruppe ville trenge først. Hvis de kan finne denne informasjonen med en gang, de er mer tilbøyelige til å bo på nettstedet ditt og se hva annet de kan finne som kan hjelpe dem.

Søkemotorer

Du vil at nettstedet skal være SEO vennlig, ikke sant? Vel, noe av innholdet og design er vanskelig for robotsøkeprogrammer satt ut av søkemotorer for å finne ut.Du vil være sikker på når du utformer din nettside som du har en enkel å bruke nettstedet, fra en besøkende og en søkemotor ståsted. Lenker bør enkelt koble, sider bør organiseres, navigasjons bør være selvforklarende, og alt innholdet ditt bør være riktig optimalisert for alle som kommer over ditt nettsted.

Funksjonaliteten

Sannsynligvis det viktigste du trenger å gjøre når du utformer et nettsted er hvor godt den fungerer. Et nettsted som er forvirrende eller uorganisert kommer til å ha færre gjenta besøkende enn nettsteder som er enkle å bruke og forstå fra begynnelsen. Du vil at folk skal være i stand til å finne informasjon på et øyeblikk, skumme gjennom innholdet for detaljene de trenger, og flytte rundt ditt nettsted med letthet. Feil, forvirrende koblinger eller innhold som ikke gir mening for hva ditt nettsted handler om alle har potensial til å forårsake besøkende til å forlate og ikke tilbake.

Opprette et nettsted er mer enn å sette farger og innhold på en side. Du må være i stand til å skape noe nyttig som folk vil ønske å gå tilbake til for en eller annen grunn. Hvis du sørge for å vurdere hvem som skal bruke nettstedet ditt og hvor godt nettstedet fungerer, vil du være mer tilbøyelige til å ha nye besøkende som kommer med jevne mellomrom, og tilbake igjen i fremtiden.