Viktige tips til å forbedre web design

Enten du er en erfaren webdesigner eller er du bare starte opp, er det mange tips for å forbedre layout og design av en profesjonell eller personlig nettside.Mens du vil alltid finne gode ideer og tips fra utallige eksperter, det er mange av de viktigste nødvendigheter for å huske på når du begynner å utforme eller forbedre et nettsted. Her er noen av de viktigste tipsene for å ha i bakhodet når du forbedre siden din:

  • Hold rotet til et minimum – Det er mange grunner til å redusere rot på en webside er en av de ledende essensielle tips for å forbedre et nettsted.Først når det er rot på siden, holder det besøkende fra å merke de komponentene som virkelig betyr noe – lenker, grafikk, sider kontakt.I tillegg er mer grafikk eller tekst på siden betyr en tregere lasting tid og de fleste brukere ikke kommer til å vente på et nettsted for å laste på en mobil enhet eller datamaskin.
  • Bruk en profesjonell layout – Er du en virksomhet eller selskap?Deretter vil du ønsker å holde fast med en enkel, profesjonell layout. En to-kolonne layout er ofte en av de beste alternativene som det holder alt enkelt å finne og organisert. I mange tilfeller kan nettstedet bli de første visninger for besøkende, og hvis siden er ikke profesjonelt utseende, kunne de gå andre steder.
  • Gi navigasjon – Internett-brukere har det travelt i dag, og de ​​kommer ikke til å bruke tid på å prøve å finne ut hvordan du får fra side til side på nettstedet ditt.Gi besøkende med en navigasjonslinjen øverst på nettsiden – fortrinnsvis horisontal – så det er lett å finne og bruke. Hvis du ønsker å inkludere flere navigasjons verktøy, kan du legge en sidebar på venstre marg på nettsiden for sekundære søk.
  • Hold det lett på øyet – Bruken av skrift, farge og mønstre kan gjøre eller ødelegge et nettsted i løpet av sekunder.Prøv alltid å bruke mørk skrift på lys bakgrunn, så det er lett å lese, og ser for grunnleggende skriftstiler for brødtekst. Helvetica, Arial eller Times New Roman er lett på øyet og gir god lesbarhet til nesten alle besøkende.
  • Bryte opp teksten – Ingen ønsker å lese store blokker med tekst – og de ​​bare ikke kommer vie tiden!Innlemme rikelig med white space hele siden – hvit plass betyr ganske enkelt å bryte opp teksten eller å sette mellomrom mellom bilder og brødteksten. Ved å innlemme tomrom mellom innhold og bilder, de blir mye mer synlige for besøkende, og de har noe å fokusere på mens du navigerer rundt på nettsiden.
  • Velg farger med omhu – Når du ønsker å skape en moderne, ren nettside, velger nøytrale farger.Kan brukes aksentfarger langs header av nettstedet sparsomt hvis du ønsker å innlemme logo eller merke farger i utformingen av siden.Pass på å legge farge inn i visse aspekter av siden, for eksempel med besøkte koblinger, overskrifter eller viktige visuelle – å legge farge til komponenter av siden vil trekke øyet inn til områder på siden du vil vektlegges.
  • Bruk en profesjonell fotograf – Hvis du skal ta med bilder på nettstedet, investere i kvalitet lager fotografering eller leie en fotograf.Ingenting bringer ned utseendet og verdien av en nettside raskere enn subpar bilder.

Disse grunnleggende tips er viktig for ethvert nettsted – spesielt hvis du er interessert i å forbedre en eksisterende side! Tilbring tid på å forske andre sider for å se hva som fungerer og hva som ikke slik at du kan være sikker på å gi alle besøkende med en eksepsjonell opplevelse.