Vanlige feil i Web Design

Måten et nettsted er utformet forteller mye om ditt firma. Det viser organisasjonsnivå, oppmerksomhet på detaljer, og hva slags verdi bedriftens steder på informasjonen den gir til dine nåværende og potensielle kunder. Mens du oppretter et nettsted har blitt nesten cookie cutter, er det fortsatt noen feil som kan gjøres. Her er noen av de vanligste som er lett unngått.

Glemme å legge til en søkeboks

Det kommer til å være tider når folk kommer til webområdet ditt på jakt etter noe spesielt. Hvis du har glemt å sette i søkeboksen, kan du miste ut på potensielle kunder fordi de ikke er i stand til å finne nøyaktig hva de ønsker umiddelbart. Putting en søkeboks til høyre på toppen av nettstedet ditt gjør det mulig for disse spesifikke kundene å finne det de trenger med en gang, og etterlater dem fornøyd med den type erfaring du vil de skal ha.

Med utsikt over den ideelle målgruppen

Når du designer ditt nettsted, må du holde publikum i tankene. For eksempel, hvis du er rettet mot lærere, å ha en web-design som ser ut som en heavy metal band designet det kan være litt forvirrende. Du ønsker også å sørge for at innholdet følger samme regel. Holde publikum i tankene under hver fase av nettstedets design, slik at du vet at du vil appellere til deres behov når de kommer til webområdet ditt. Hvis du kan sette deg inn i skoene til publikum, vil du være mer i stand til å se på hvordan nettstedet ditt manøvrer gjennom deres øyne og tilpasse den for en best mulig opplevelse.

Navigeringsproblemer

En av de vanskeligste delene til å lage et nettsted er å sørge for at navigeringen er enkel å bruke for alle. Du kan ha folk som er svært internett kunnskapsrike på nettstedet ditt mesteparten av tiden, men hva skjer når du har en totalt nybegynner showet opp på nettstedet ditt? Du må sørge for at fanene er satt slik at folk vet hva de klikker på og ikke blir stående lurer på hva de skal gjøre når de står overfor hjemmesiden din (eller hvilken som helst annen side, for den saks skyld).

Mangel på balanse

Nettsteder må være balansert. De trenger innhold, åpne plasser, organisatoriske verktøy, og navigasjonsverktøy som vil hjelpe folk bruker de tjenestene du har å tilby. Hvis du ikke finner en riktig balanse for din nettside av alle disse elementene, er du sannsynligvis kommer til å ha et nettsted som vises uorganisert eller for komplisert for noen (eller de fleste) av brukerne. Finn en måte å være i stand til å bruke de verktøyene du trenger mens du holder en balanse i tankene som lar nettstedet ditt forblir brukervennlig.

Tvetydighet

En av de verste feilene som folk glemmer å ta hensyn til er hvorvidt folk vil være i stand til å fortelle hva ditt nettsted handler om noen få sekunder. Hvis besøkende kommer til nettstedet ditt, og se et vakkert anlagt hage, for eksempel, de kommer til å gjette hagearbeid eller landskaps er hva nettstedet ditt er basert på.Problemet er, hvis området er om kjæledyr opplæringstjenester, er de sannsynligvis kommer til å forlate forvirret stedet for å tilbringe tid på å prøve å finne ut av det.

Å få din nettside satt opp er et stort skritt i å nå et nytt publikum. Men gjør noen av disse feilene kan koste deg noen av de besøkende at du jobbet så hardt for å trekke inn. Sørg for at du setter opp ditt nettsted med besøkendes behov i tankene, og du bør være godt på vei til å skape nettsiden av den besøkendes drømmer.